Mă Întreb…🤔


Că economia merge cu frâna trasă, ca prețurile sunt deja razna, că pensiile plebei nu ale specialilor sunt vai de mama lor, că o să strângem cureaua și mai mult, e de comentat la greu. Dar să ajungi să-i oprești microfonul lui Teodosie, care deja se crede o putere suprastatală si intangibilă, deja s-a depășit o limită. Am citit pe Facebook, că omul a fost scriitor învederat cu pseudonim la „ochii albaștri”, deci o autoritate morală certă. Parcă mai săptămâna trecută se trăgea cu mașina pe autostradă, la limita decolării. Ce să mai comentăm, iaca probe de intangibilitate, legea-i pentru fraieri.

Ia să vezi câte înjurături iau acum de la pseudo credincioși talibanizați, care nu s-au deranjat să lectureze Biblia, darămite s-o înțeleagă.

Publicitate

Tag-uri:, , , , , , ,

39 de gânduri despre „Mă Întreb…🤔

 1. Meow 19 august 2022 la 12:14 Reply

  Baietii de la Reccorder au un reportaj – ancheta, facut sub acoperire, dupa multe luni de incercari. Se numeste „Marele alb” – cica asa este numit preafericitul in cercurile apropiate de el. Acolo se demasca uriasul furt facut de mai marii bidericii ortodoxe.
  E o vorba pe care banuiesc ca o cunosti si tu: „Sa nu faci ce face popa, sa faci ce zice popa ” 😀

  Apreciat de 1 persoană

  • Ileana 19 august 2022 la 12:23

   Știu, am auzit de marele alb😉
   Normal, dacă am face ce fac ei 🙂, însă mai spun și necurate unii dintre ei la slujbe 🙂
   O zi frumoasă și liniștită!🤗🙂

   Apreciat de 1 persoană

  • Meow 19 august 2022 la 9:25

   Un weekend minunat sa ai 🙂

   Apreciat de 1 persoană

 2. Evelyn 18 august 2022 la 14:28 Reply

  Cel mai ruşinos amestec este fariseismul de a purta straie de preot şi a te preta la cele mai îndoielnice comportamente, cum ar fi luarea de mită – vezi Şpagoveanu – şi a te lăfăi în limuzine de lux cu care încalci legea, depăşind viteza legală, cum a procedat în mod neruşinat acelaşi Tudosie. Alăturarea Maicii Domnului cu sărbătorirea Forţelor Navale pregătite pentru apărarea ţării, ceremonie în care se cinstesc şi înaintaşii care şi-au sacrificat viaţa, e mult mai onorabilă!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Florina 18 august 2022 la 14:18 Reply

  foarte adevarat.Amestecul acesta este facut din
  Timpul comunist si o
  Ducem asa langa
  Maica Domnului se
  Serbeaza cu rugaciuni si
  Nu cu tunuri si lalaiala
  Amestec rusinos.

  Apreciat de 1 persoană

 4. ioansperling 18 august 2022 la 12:39 Reply

  Ileano dacă tăceai tare bine ar mai fi fost! Dar nu ai putut si a trebuit sa te alaturi corului de cunoscatori ai credintei prin nepracticare!
  Biblia poti sa o citesti continuu ( si astia care merg la biserica o fac zi de zi) daca nu trăiești credinta nu intelegi nimic!
  Nu lui IPS Teodosie i-au taiat microfonul ci au incercat sa taie legatura cu Dumnezeu! Nu vezi ca doar asta ii preocupa?

  Apreciat de 1 persoană

  • Ileana 18 august 2022 la 12:42

   Tot fără intenția de confruntare, cetățeanul respectiv face un deserviciu crâncen cultului, de mă întreb cum oamenii nu-l retrag din prim plan. Un pic de sihăstrie nu i-ar strica. Aici era vorba despre ținuta cetățeanului și despre exemplul lui. Prin Biblie se scrie că se recomandă a da Cezarului ce-i al lui și lui Dumnezeu ce-i al lui, adică treburile nu se amestecă. Cum au interpretat-o unii și ce-au făcut, nu-i problema mea. Personal consider că relația cu Divinitatea este una sacră, ce aparține direct celui implicat, fără intermedieri și expuneri publice, cu decență și discreție. Tot prin Noul Testament regăsesc ziceri că Dumnezeu apreciază sinceritatea și apelarea directă, nu teatrul religios, adică o religie demonstrativă public. E dreptul fiecăruia cum crede și ce face, dacă nu deranjează pe alții, ori omul a devenit doritor de spectacol. De fapt asta deranjează, la fel cum deranjează dorința de expunere publicitara a politicienilor care vorbesc mult și nu fac mare lucru.
   Sunt creștin ortodoxă, am citit biblia ți fiecare cum o, înțelege… 😉

   Apreciat de 1 persoană

  • ioansperling 18 august 2022 la 12:58

   Si ca crestina ortodoxa ce esti mai intai crestina sau romanca? Ce e mai important Adormirea Maicii Domnului sau adormitul de Johannis? Eu nu il cunosc pe IPS Teodosie nu stiu ( si nici nu ma prea intereseaza) pacatele lui dar pentru cum s_a comportat in „plandemie” l-as purta in spate sa nu- si murdareasca pantofii! La nivel de ortodoxie mondiala au fost putini ca el!
   In alta ordine de idei presupn ca ai o problema mare si cu Sf. Apostol Pavel ca asta pe vremea cand era Saul a fost mai ceva ca un securist! Si fara sa ma compar cu ei nu ti-ai dori sa cunosti cum am fost eu inainte SA PRACTIC credinta ca ortodox am fost si eu din nastere numai acum simt ca inca nu sunt! Mai repet odata ce am scris de zeci de ori: daca Hristos a mers la biserica, in pelerinaj, a postit, a iertat samd ESTI OBLIGATA SA FACI LA FEL!
   Eu nu m-as hazarda sa spun ca stiu ce- i place sau nu lui Dumnezeu!

   Apreciat de 1 persoană

  • Ileana 18 august 2022 la 13:47

   Și creștină și Româncă. Acum…sincer vorbind, normal, Adormirea Maicii Domnului!
   E un schimb de gânduri, pentru că idei nu le pot spune și mă bucur când primesc comentarii pro și contra, deoarece am de învățat încă…
   Să nu îmi spui că ești fără de păcat că nu te cred. Cum suntem pământeni, niciodată nu ne putem compara cu IIsus!

   Apreciază

  • ioansperling 18 august 2022 la 14:02

   Asta cu „fara pacat” de unde ai scos-o? Am mai multe pacate decat tine cu tot neamul tau si mai si stiu ca sunt pacate dinainte sa le fac pe multe! Am zis ca nu ma compar cu sfintii tocmai sa nu ti treaca asa ceva prin cap!!! Chiar daca nu o sa ajungem niciodata ca Iisus suntem obligati insa sa incercam fiindca ni s-a cerut Fiti desăvârșiți!

   Apreciat de 1 persoană

  • Ileana 18 august 2022 la 14:09

   Aici îți dau dreptate! 👍Am și eu păcate și nu cred că există om fără de păcat! Nu suntem obligați, trebuie să încercăm, trebuie să facem ce e bine în fața Lui Dumnezeu Și a Sfinților! Asta depinde de noi înșine! Dumnezeu nu ne impune, ne lasă să facem ce vrem, depinde de noi ce alegem…

   Apreciază

  • ioansperling 18 august 2022 la 14:41

   Fiti desavarsiti, rugati-va neincetat, iertati celorlalti samd ti se par cuvinte in vant? Asa au fost si „numai din mar sa nu mancati!” Nu i-a obligat pe Adam si Eva sa nu manance si ei si-au spus „am incercat pana cand a venit sarpele dupa care am cedat!” Urmarile le cunosti! Sarpele nu trebuie sa se intrupeze, ajunge gandul lui soptit in mintea ta! „Nu asa cum a spus, altfel! Dumnezeu iarta!”

   Apreciat de 1 persoană

  • Tania 18 august 2022 la 14:11

   Prea mult zgomot si agitatie pentru acest ,, sofer ” prea grabit (235 km / ora si un informator in timpuri de trista amintire. Dumnezeu nu ne vrea nici prosti, nici umili. Acest personaj a uitat modestia lui Iisus si a uitat misiunea lui pe pamant.

   Apreciat de 2 persoane

  • ioansperling 18 august 2022 la 14:43

   Eu nu pot sa arunc primul piatra! Cine ar putea nu a facut-o!

   Apreciat de 1 persoană

Cu respect Ileana!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: